telefoonnummer - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van Evelien Driessen - WaarBenJij.nu telefoonnummer - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van Evelien Driessen - WaarBenJij.nu

telefoonnummer

Door: Evelien

Blijf op de hoogte en volg Evelien

16 Februari 2008 | Bolivia, La Paz

Voor iedereen die me heel erg mist en me graag zou willen bellen of sms'en, en wellicht ook handig voor Verie en Monique en zo: ik heb een Boliviaanse simkaart gekocht voor mijn mobieltje. Mijn nummer hier is 591 (das de landcode voor bolivia)73246889 Ik zou het handig vinden als iemand, annelies of pap of zo, even me een smsje zou willen sturen of bellen zodat ik weet of het werkt.

• 16 Februari 2008 - 20:37

Sjors:

Test is onderweg... Groeten, Sjors

• 17 Februari 2008 - 10:54

Simone:

hola Evelien!
    leuk dat je een site bijhoudt, kan ik alvast even kijken wat mij straks te wachten staat! Nog steeds niet helemaal zeker wanneer ik naar Cobija kom, ik hou je op de hoogte!

groetjes Simone

• 17 Februari 2008 - 13:31

Jan:

Test ff terug naar mij

• 17 Februari 2008 - 17:54

Evelien:

Hm blijkbaar is die connectie niet feilloos, want ik heb twee berichtjes gestuurd, naar Jan en Sjors, en alleen een van sjors terug ontvangen. Toch maar bij de mail en blog houden dan maar :)

Evelien

Welcome to my blog! Welkom op mijn blog! Because my non-Dutch IDS classmates and friends should be able to read this too, this blog will be in English. Hope no one minds. Kisses, Evelien

Actief sinds 23 Juli 2012